Cine suntem

Suntem un grup de oameni din Bucuresti, foarte diferiti ca interese si pasiuni, dar uniti de credinta ca arta poate schimba lumea.

 

Ne-am intalnit in cadrul Universitatii Alternative din Bucuresti, unde am urmat un curs de teatru cu actrita Antoaneta Cojocaru. Pentru noi, cursul a devenit un spațiu unde ne puteam exprima autentic si liber, unde ne provocam limitele si unde am descoperit frumusetea teatrului si puterea eliberatoare a artei. Ne-am dorit sa mergem mai departe de propriile descoperiri si sa construim o comunitate in cadrul careia oamenii sa se poata exprima prin arta, unde sa dezvoltam proiecte artistice cu impact in societate si sa aducem artistii si publicul impreuna.

 

Printre activitatile in curs de derulare si planurile noastre de viitor, se regasesc initiative precum: spectacole de teatru, cursuri de dezvoltare personala prin arta, evenimente care aduc publicul si artistii impreuna, proiecte de promovare a tinerilor artisti, master class-uri.

 

 

Laboratorul de Arta este dedicat proceselor centrate pe om, iar procesul de creatie se bazeaza pe o cautare autentica ce isi propune sa exprime fiinta umana in adevărul si vulnerabilitatea ei. Promovam sincretismul artelor si cream un context in care artistii sa se intalneasca si sa creeze impreuna.

 

 

Activitatea noastră este ghidata de patru valori fundamentale: proiecte artistice cu impact social, vocile artistilor in modelarea societatii, dezvoltarea personala prin arta, promovarea spatiilor publice ca alternative pentru sali de spectacole.

 

Echipa

Maria Bucur

Cosmin Rudeanu

Anca Bobesi

Laura Teodor

Tatiana Gingarasu

Contact

Informatii contact

SEDIUL SOCIAL

CONTACT

SOCIAL MEDIA

Strada Intrarea Crainicului, Nr. 15,  Bl. Z13, Sc. 2,

Et. 1 , Ap. 27, Sector 6, Bucuresti, Cod Postal: 06215

+ 40 762 669 802

Parteneri si Sponsori