Dan Byron

Home   /   Dan Byron

Într-un timp în care reperele valoroase sunt tot mai acoperite, credem că întâlnirea dintre artiști și iubitorii de artă e menită să ne lărgească orizontul și să ne inspire. Arta ne poartă către cea mai înaltă expresie a ființei omenești, iar limbajul ei are darul de a aduce oamenii împreună. Cu aceste gânduri în minte, Laboratorul de Artă te invită cu drag la cel de-al treilea eveniment din seria “Povești cu Artiști”. Prin această inițiativă, ne dorim să aducem publicul aproape de artiști care au curajul să inoveze și au impact în domeniile lor artistice.

“Nu-ți face griji pentru nimic în Univers, mâine vom râde de azi”, iar de data aceasta, ne vom întâlni cu Dan Byron, în dialog cu Adrian Ciobanu. Noi l-am urmărit cu un ochi curios pe Byron de-o vreme-ncoace, fiindcă muzica lui și a trupei sale are acel ceva aparte și cu greu poate fi încadrat într-un singur gen.

Dan Byron face muzică de la 6 ani. A studiat vioara timp de patru ani și a continuat cu flautul, timp de vreo șapte. Canto a făcut doar puțin, deși la un moment dat visa să cânte operă. În trupe de rock cântă de la sfârșitul lui 1995. Este fost membru al trupelor Urma și Kumm. O să aflăm povestea din spatele artei sale cu ajutorul lui Adrian Ciobanu, actor la Teatrul Bulandra.

Adrian Ciobanu este unul dintre acei actori care cercetează neobosit, se dedică întru totul artei sale și pentru care nevoia de teatru e însăși nevoia de viață trăită cu adevărat. Personajele jucate de el sunt tot timpul vii și n-au cum să te lase neatins.

Te așteptăm să petrecem împreună o seară inspirațională alături de cei doi invitați ai noștri. Te încurajăm să vii curios și dornic să descoperi povești inspiraționale!

Intrarea este liberă și pentru o bună organizare, te rugăm să îți rezervi un loc la adresa gabriela@laboratoruldearta.ro!

  • Invitat: Dan Byron
  • Data: 13 iunie 2017
  • Ora: 19.00
  • Locatie: Gradina Verona