Prieteni

Laboratorul de Artă > Prieteni
A.R.C.E.N.

A.R.C.E.N.

Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate sunt un grup de oameni din București cu preocupări și pasiuni foarte diverse adunați în jurul unor proiecte care au ca scop protejarea patrimoniului construit și a memoriei afective a Bucureștiului, reactivarea unor spații urbane prin intermediul culturii, dezvoltarea microcomunităților și punerea în valoare a unor zone urbane pentru îmbunătățirea vieții culturale în oraș și a peisajului cultural contemporan. Ei sunt alături de noi pentru spectacolul-manifest Hamlet.
IQads

IQads

Totul despre publicitate si cei care o produc.
Seneca AntiCafe

Seneca AntiCafe

SENECA este un spațiu gândit pentru lucru si relaxare. Te simți precum acasă. Aici poți să lucrezi la proiectul tău sau să înveți pentru examene, să stai cu prietenii de vorbă sau să citești, să participi la un workshop sau să-l organizezi.
Simbio

Simbio

www.simbiokb.ro
Simbio înseamnă Simbio Kitchen, Bar, Mansardă și Gradina cu gutui. Ei ne-au găzduid evenimentul de lansare al proiectului în Mansardă, un spațiu gândit special pentru oamenii creativi și artiști.
The Coffee Factory

The Coffee Factory

Un loc unde intâlnești aromele celor mai bune cafele din lume, un loc foarte confortabil unde poți savura băuturi de cea mai buna calitate.

Acest refugiu verde din centrul orașului este, de asemenea, gazda multor evenimente, cel mai cunoscut fiind Street Delivery. Vara, este locul perfect pentru a vă răcori cu o limonadă sau cu o bere bună, la umbra oferită de vegetația abundentă.
Boromir

Boromir

Născută în respectul tradiţiei, dar cu o perspectivă modernă asupra acestui domeniu, atât de vechi şi totuşi atât de puţin exploatat, societatea s-a dezvoltat şi şi-a diversificat activitatea oferind pieţei atât produse tradiționale, cât şi produse noi, de care piaţa românească avea nevoie.
Rebrand yourself

Rebrand yourself

Rebrand Yourself este un manual digital de stil. Afli cele mai noi tendințe și cum să le porți. Afli despre cele mai cool branduri romanești de pe piață. Poți oricând deveni varianta ta și mai bună dacă lucrezi la asta iar Rebrand Yourself îți ghidează pașii.
Raftul cu idei

Raftul cu idei

Raftul cu idei reprezinta un proiect individual cu singurul scop de a prezenta, media si distribui materiale literare, stiintifice, artistice si conexe.
Tort de Bezea

Tort de Bezea

Îți prezintă o lume a bezelei, unde fructele de pădure și crema de mascarpone, trăiesc armonios, venerând fiecare papilă gustativă.
Ceașca de cultură

Ceașca de cultură

Ne propunem să vă oferim, în fiecare dimineață, o selecție de știri și articole culturale, pentru a fi savurate împreună cu o ceașcă de cafea sau ceai!

Intră acum pe www.ceascadecultura.ro pentru a savura cultura!

Tort Design

Tort Design

Sunt printre puținii pe piața existentă care au hotărât să renunțe la toate substitutele produselor tradiționale și să se adreseze doar acelora pentru care conteaza ceea ce mananca. Toate lucrurile frumoase se nasc din pasiune. Din a lor s-a nascut Tort Design.
Cofetăria Piticot

Cofetăria Piticot

Cofetaria Piticot reprezinta indeplinirea unui vis frumos al unor oameni pasionati de aromele catifelate ale prajiturilor traditionale si care acum 20 de ani, si-au propus sa ofere Bucurestenilor cele mai bune torturi si prajituri din oras.