Curs teatru adulți

Laboratorul de Artă > Cursuri > Curs teatru adulți

Cursul de teatru cu îndrăgita actriță Antoaneta Cojocaru se adresează tuturor celor care doresc să se descopere cu ajutorul artei.

Te căutăm pe tine, care:

Vrei să fii mai prezent și mai atent la ce ți se întamplă;

Vrei sa ai mai multă încredere în tine și în ceilalți;

Vrei să înveți să asculți și cu inima nu doar cu mintea;

Vrei să (re)înveţi să te joci şi să capeţi libertatea să fii tu;

Vrei să iți depășești fricile și limitele prin artă.

 

Cursul este o experiență artistică revelatoare care te provoacă și, în același timp, îți oferă siguranța și libertatea să fii. Aici laşi la o parte problemele cotidiene și te bucuri de întâlnirea cu arta, cu tine și ceilalți.

 

Antoaneta Cojocaru este un nume mare în generația tânără de actori. A jucat roluri importante pe majoritatea scenelor bucureștene, precum și în filme. Se bucură deopotrivă de atenția publicului, cât și a presei de specialitate. Acum 4 ani, din pasiune pentru meseria ei, împreună cu directorul Teatrului Bulandra, Alexandru Darie, a pus bazele proiectului “Laboratorul de Noapte”, primul laborator de cercetare teatrală din România, ce se află sub Înaltul Patronaj al A.S.R Principesa Margareta a României, proiect care s-a dezvoltat ulterior și în alte teatre, precum Teatrul de Comedie sau Opera Comică. Te invităm să afli mai multe informatii despre Antoaneta şi creaţiile sale de pe website-ul www.antoanetacojocaru.ro

 

Antoaneta își adaptează permanent metoda la nevoile cursanţilor şi creează experienţa în funcţie de particularul fiecărei grupe. Astfel, cursul este potrivit atât pentru cei care îşi doresc o experienţă de dezvoltare personală valoroasă, cât şi pentru cei care vor să exploreze mai mult din ce înseamnă arta actorului.

 

Dacă eşti curios să afli mai multe despre tine şi lumea în care trăiești, ești atras de artă și vrei să investești într-o dezvoltare personală reală, te așteptăm cu drag să te înscrii!

Detalii organizatorice:

Durata întregii experiențe este de 6 luni și este format din 3 module. Poți alege să te înscrii la un singur modul sau la toate cele 3. Fiecare modul este format din 8 întâlniri a câte 3 ore.

Investiția ta este 400 RON/luna (4 întâlniri).

Locurile sunt limitate și ocuparea lor se face în ordinea efectuării plății. Îți vom comunica pe mail contul în care se achită taxa de participare, îndată ce completezi formularul de înscriere.

Înscriere se va încheia după formarea grupei.

Pentru alte detalii, scrie-ne la adresa maria@laboratoruldearta.ro și îți răspundem cu drag.

 

Antoaneta Cojocaru

„Cea mai bună variantă a ta ești chiar tu, dincolo de frici, măști, întrebări și confuzii. Bucură-te de experiența miraculoasă a descoperirii de sine și a cercetării interiorului tău. Fă-ți cadoul de a te deschide spre lume și de a o înțelege mai bine, prin teatru.”

Aici poți să aplici.

Aplică 🙂