Curs teatru adulți

Laboratorul de Artă > Cursuri > Curs teatru adulți

 

 

 

Dacă atunci când erai mic visai să fii artist, sau pur și simplu căutai o modalitate prin care să te  exprimi, indiferent de meseria pe care o ai acum, cursul cu Antoaneta Cojocaru este contextul în care poți să explorezi arta și să te bucuri de experiența de a te cunoaște și de a descoperi lumea prin teatru. Mulți dintre artiștii pe care îi iubim și admirăm au ales acest drum tocmai din dorința de a-și recunoaște propriile slăbiciuni și a le transforma în materie creatoare; oameni care au avut curajul să arate lumii propriul adevăr.

 

Actrița Antoaneta Cojocaru este unul dintre artiștii care militează pentru sinceritate și generozitate pe scenă și dincolo de granițele ei, o actriță de o extraordinară sensibilitate care se dedică trup și suflet meseriei. Ce o deosebește este capacitatea de a-i însufleți pe ceilalți și de a-i ajuta să se apropie mai mult de cine sunt cu adevărat.

 

Cursul de teatrul cu Antoaneta Cojocaru este o experiență artistică revelatoare care te provoacă și, în același timp, îți oferă siguranța și libertatea să fii tu. Aici laşi la o parte problemele cotidiene și te bucuri de întâlnirea cu arta, cu tine și ceilalți.

 

 

Dacă vrei să ni te alături, te căutăm pe tine, care:

Vrei să fii mai prezent și mai atent la ce ți se întamplă;

Vrei sa ai mai multă încredere în tine și în ceilalți;

Vrei să înveți să-ți asculți inima nu doar cu mintea;

Vrei să (re)înveţi să te joci şi să capeţi libertatea să fii tu;

Vrei să îți (re)cunoști și să îți controlezi emoțiile;

Vrei să iți depășești propriile frici și limite.

 

 

Antoaneta își adaptează permanent metoda la nevoile participanților şi creează experienţa în funcţie de particularul fiecărei grupe. Astfel, cursul este potrivit atât pentru cei care îşi doresc o experienţă de dezvoltare personală valoroasă, cât şi pentru cei care vor să exploreze mai mult din ce înseamnă arta actorului.

 

Detalii organizatorice:

Pentru început, cursul va avea 8 întâlniri, a câte 3 ore fiecare, cu posibilitatea pentru cei interesați  de a continua experiența lunar.

Ne vom întâlni în fiecare luni, de la ora 18:40, incepând cu 16 aprilie.

Investiția ta este 400 RON/lună (4 întâlniri).

Locurile sunt limitate și ocuparea lor se face în ordinea efectuării plății. Participarea se face pe baza completării formularului de înscriere, în urma căreia vei primi toate detaliile organizatorice.

Pentru alte detalii, scrie-ne la adresa maria@laboratoruldearta.ro și îți răspundem cu drag.

 

 Antoaneta Cojocaru este un nume mare în generația tânără de actori. A jucat roluri importante pe majoritatea scenelor bucureștene, precum și în filme. Se bucură deopotrivă de atenția publicului, cât și a presei de specialitate. Acum 4 ani, din pasiune pentru meseria ei, împreună cu directorul Teatrului Bulandra, Alexandru Darie, a pus bazele proiectului “Laboratorul de Noapte”, primul laborator de cercetare teatrală din România, ce se află sub Înaltul Patronaj al A.S.R Principesa Margareta a României, proiect care s-a dezvoltat ulterior și în alte teatre, precum Teatrul de Comedie sau Opera Comică. Te invităm să afli mai multe informatii despre Antoaneta şi creaţiile sale de pe website-ul www.antoanetacojocaru.ro.

 

 

 

Aici poți să aplici.

Aplică 🙂